TEVREDENHEID

Niet goed? Dan krijg je een gratis shoot. Tevredenheid staat bij mij op nummer 1. Ik doe er alles aan om het resultaat mooier te maken dan dat je zelf in gedachte had.

KWALITEIT

Kun je de foto's niet uploaden bij iets of voor iets gebruiken zoals laten afdrukken. Dan krijg jij een afdruk t.w.v. €12,50 cadeau. Foto's komen echt tot leven en gaan spreken als ze afgedrukt zijn daarom krijg jij dan een afdruk cadeau.

SNELLE LEVERTIJD

Binnen 10 werkdagen heb je de foto's. Mocht mij dat niet lukken om welke omstandigheden dan ook. Dan krijg je de helft van het bedrag terug dat je voor de shoot hebt betaald.

Vind nu de voordelen van Creatifoto uit.

Elke ondernemer wil zijn/haar business vergroten en dat is logisch en daar kan Creatifoto bij helpen. Profiteer ook van de voordelen, bijvoorbeeld de service garanties. Maar een groot deel van de ondernemers vergeet soms dat er een invloedrijkere manier is dan heel goede teksten schrijven of laten schrijven. SEO teksten zijn handig om meer bezoekers naar jouw site te trekken omdat je dan hoger in de ranking van Google komt te staan bij zoekwoorden die aan jouw bedrijf gerelateerd zijn. Hieronder leg ik uit waarom fotografen zo belangrijk zijn voor jouw bedrijf. Eerst kun je de service garanties lezen zodat je de zekerheden weet.

Waarom een fotograaf inhuren om jouw business te vergroten?

Fotografen maken plaatjes denk je, en dat is ook zeker zo maar de invloed dat de afbeeldingen is zo groot dat het jouw business kan helpen. Waarschijnlijk verkoop je een product of dienst en promoot je dat door middel van teksten. Teksten zijn handig om dingen uit te leggen, net als ik nu doe. Maar helaas is alleen teksten niet goed genoeg… Mensen zijn beeldende wezens en dat is onhandig als we alleen met tekst zouden werken. Het ondersteunen van tekst met beeld is zo veel krachtiger dan alleen tekst gebruiken. Daar is ook een onderzoek naar gedaan. Want het spreekwoord:’ 1 foto zegt meer dan 1000 woorden’ is zeker waar. Maar je kunt een product niet met alleen foto’s uitdrukken dus een stukje tekst is erg handig om dingen uit te leggen die op de foto te zien zijn.

Creatifoto kan jouw helpen met je omzet te verhogen door professionele foto’s te maken. Ook belangrijk zijn foto’s van jouw team op de site omdat mensen dan sneller een connectie willen opbouwen. De klant zult zich meer op zijn/haar gemak voelen omdat ze het gezicht van de medewerker dan al eerder hebben gezien en herhaling zorgt voor vertrouwen en vertrouwen zorgt voor ontspanning. Dus waarom zou je niet voor Creatifoto kiezen terwijl het mooie service garanties heeft? 

Je zult denken dat het huren van een fotograaf duur is, maar dat hoeft niet zo te zijn. Ik woon nog bij mijn ouders dus hoef mijzelf niet te onderhouden dus kan ik mijn prijzen laag houden. Dat komt mooi uit voor jou!

 

Chat openen
Goedendag,
Kan ik je ergens bij helpen?