Over Mij, Over Creatifoto

Creatifoto wil zich in de toekomst meer richten op bedrijven die foto’s nodig hebben en daarnaast ook particulieren blij maken met prachtige foto’s. Nu lijkt de site erop alsof ik niet de leuke gezinsshoots wil doen maar dat is een schijn! Ik wil heel graag shoots doen bijvoorbeeld met jouw gezin. Heb jij daar interesse in dan kun je hieronder op de knop drukken om meer te weten te komen over waarom jij een shoot zou moeten doen. Een fotoshoot levert namelijk veel meer op dan alleen een mapje vol met leuke en dierbare foto’s.

Hidde Levering, Creatifoto

Dit kan een heel standaard stukje worden over mijzelf dat ik fotograaf ben en het leuk vind om te tennissen. Maar daar heb ik geen zin in en is niet leuk om te lezen dus ik ga het anders aanpakken. Ik heb altijd al in de haven willen werken maar tegelijkertijd ben ik me met fotografie bezig gaan houden puur als hobby. Die hobby is een beetje doorgeslagen en heb een aantal jaar geleden mijn eerste site gebouwd. Dat is toen erg hard gegaan en tot op de dag van vandaag trekt die site nog elke dag bezoekers. Na twee jaar was ik een beetje klaar met die domeinnaam en wilde ik wat serieuzer gaan worden. Ik ben er nu, anno 2023, meer mee bezig dan ooit tevoren.  En daar is Creatifoto ontstaan. De rede dat ik nog in de horeca werk is omdat ik de kosten van deze site moet denken en mijn apparatuur moet betalen. Op deze leeftijd lijkt het allemaal nog een droom om een site te maken waar bedrijven zich kunnen aanmelden voor foto’s voor het bedrijf maar ik ben er elke dag mee bezig om een droom werkelijkheid te laten worden.

Hidde Levering

FOtograaf, eigenaar / oprichter creatifoto

Vind uit wat Creatifoto voor jou kan betekenen

De voordelen van Creatifoto heb je als het goed is hierboven gelezen. Mocht je dat per ongeluk hebben overgeslagen hoef je niet naar boven te scrollen, je hoeft alleen op de knop hier onder te klikken. Uit onderzoek is gebleken dat veel bedrijven nog teveel tekst gebruiken om hun product of dienst te promoten. Afbeeldingen helpen meer omdat mensen geen lappen tekst willen lezen maar liever een paar plaatjes bekijken met een stukje uitleg eronder. Dat geldt ook voor een CV, veel bedrijven kiezen sneller voor een CV die beeldend is ondersteund dan een paar A4’tjes vol aan tekst met maar 1 of 2 plaatjes. Klik hieronder om meer te weten te komen.

_MG_8336
Chat openen
Goedendag,
Kan ik je ergens bij helpen?